Boek van Radioman Marc van Amstel

Van Amstel tot Noordzee is de titel van het boek over het bijzondere netwerk van RTV-presentator Marc van Amstel. Ooit woonde Marc in Hoorn, was hij DJ bij zeezender Radio Noordzee Internationaal en las hij nieuwsberichten voor het ANP en de Wereldomroep. Marc vond het tijd om een deel van zijn leven en kennissenkring vast te leggen. Zijn boek is exclusief verkrijgbaar bij het Museum van de 20e Eeuw: https://www.museumhoorn.com/BOEK-Van-Amstel-tot-Noordzee (https://www.museumhoorn.com/BOEK-Van-Amstel-tot-Noordzee)

Museumdirecteur Hans Stuijfbergen nam recent een tweede voorraad boeken in ontvangst die Marc van Amstel persoonlijk kwam afleveren.

Lees de openhartige interviews met zangeres Conny Vink, presentatrice Tineke de Nooij, N.O.S. correspondent Mitra Nazar, de wereldvermaarde meesterpianiste Marietta Petkova en vele anderen. Ook zij geven ons een inkijkje in hun carrière en privéleven. Onder meer de directeur van ons museum! Het is een kunstzinnig boek geworden, met veel foto’s en prachtige portretten van de mensen die er in staan. Gedrukt op papier van hoogwaardige kwaliteit en met een harde omslag in hoogglans. Alleen bij ons verkrijgbaar voor de prijs van € 24,99.  In de museumwinkel en online:

van amstel boek cover van amstel boek cover
van amstel boek achterzijde van amstel boek achterzijde
van amstel boek Marc en Hans van amstel boek Marc en Hans
van amstel boek achterzijde2 van amstel boek achterzijde2